Het Nederlandse koningspaar ligt opnieuw zwaar onder vuur: “Onbegrijpelijk” Royalty
Royalty

Het Nederlandse koningspaar ligt opnieuw zwaar onder vuur: “Onbegrijpelijk”

Het Nederlandse koningspaar ligt opnieuw zwaar onder vuur: “Onbegrijpelijk”

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn momenteel op staatsbezoek. Echter krijgen ze daar veel slechte reacties op.

Vorige week kreeg de Nederlandse koninklijke familie ook al harde kritiek te verduren. Toen deelde het paleis een foto van kroonprinses Amalia ter gelegenheid van Werelddierendag. Dat plaatje zorgde voor heel wat kwade reacties, want ze vonden het niet kunnen dat de familie opschept over hun dure hobby’s tijdens een energiecrisis.

Deze week krijgt de koninklijke familie weer commentaar, maar nu gaat het over het koningspaar zelf. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn momenteel op staatsbezoek in Zweden. Dat bezoek staat onder meer in het teken van duurzaamheid en daar wringt het schoentje.

Het koningspaar vloog namelijk met het regeringstoestel naar Stockholm. Best ironisch als het bezoek over duurzaamheid en slimme mobiliteit gaat. Dat lokt meteen hevige commentaar uit onder het artikel van RTL Boulevard. “Belachelijk in deze tijd!”, “Het klimaat wordt echt kapot gemaakt door de onderkant zeggen ze dan” en “Tuurlijk, kost hen niks”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws