Lil Kleine's mama haalt hard uit naar Jaimie Vaes: "Kon ik er maar voor je zijn" showbizz
showbizz

Lil Kleine's mama haalt hard uit naar Jaimie Vaes: "Kon ik er maar voor je zijn"

Lil Kleine's mama haalt hard uit naar Jaimie Vaes: "Kon ik er maar voor je zijn"

Volgende maand start de rechtszaak tussen rapper Lil Kleine en zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. De moeder van Lil Kleine, Babette Verhoef, is erg hard voor haar.

De Nederlandse rapper Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn ondertussen al even uit elkaar. De twee kregen een zoontje samen, maar de rapper kon zijn handjes niet thuishouden. Zo lekte er een video uit waarin te zien is hoe hij Jaimie mishandelde en sindsdien krijgt de rapper veel kritiek te verduren.

Momenteel is zijn ex-vriendin Jaimie te zien op tv in haar eigen docuserie. De moeder van Lil Kleine heeft naar enkele afleveringen gekeken en moet wat kwijt over haar. “Geen seconde in de twee afleveringen die ik heb gezien kijkt ze haar kind aan, of neemt ze hem even op schoot”, schrijft ze. “Lieve jongen, kon ik er maar voor je zijn, of je even lekker knuffelen”, klinkt het.

Toch is het opvallend dat Babette hier openbaar op reageert, want ze had voor een lange tijd geen contact meer met haar zoon. De geboorte van Lío zorgde ervoor dat ze terug contact kregen, maar een echte verzoening was het niet. Echter is het nu wel duidelijk dat ze aan de kant van Lil Kleine staat.

Lil Kleine's mama haalt hard uit naar Jaimie Vaes: "Kon ik er maar voor je zijn"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws