Rik Verheye doet iets ongelooflijk moois voor Jaimie uit ‘Down the Road’ showbizz
showbizz

Rik Verheye doet iets ongelooflijk moois voor Jaimie uit ‘Down the Road’

Rik Verheye doet iets ongelooflijk moois voor Jaimie uit ‘Down the Road’

Jaimie kennen we nog van zijn deelname aan ‘Down the Road’ 2 jaar geleden. Nu helpt Rik Verheye hem om zijn droom waar te maken.

Jaimie Van Kerschaver verscheen 2 jaar geleden op tv in het populaire tv-programma ‘Down the Road’. Hij is sindsdien niet bij de pakken blijven zitten, want hij maakt zijn grootste dromen waar. Zo heeft hij veel succes als dj en afgelopen zondag dook hij op in de Vlaamse politiereeks ‘Chantal’.

“Het is een droom van mij om acteur te worden”, zegt hij in een interview met Gazet van Antwerpen. Om dat te verwezenlijken, heeft hij de hulp ingeroepen van niemand minder dan Rik Verheye. “Rik heeft me aan deze rol geholpen”, bekent hij. Jaimie had eerder al tegen Rik gezegd dat hij graag in ‘Callboys’ zou willen spelen.

“Rik antwoordde dat hij iets zou regelen voor een ander programma”, vertelt Jaimie. Uiteindelijk heeft Rik hem voorgesteld aan de productie van de politiereeks 'Chantal' en hij mocht meteen auditie doen. De productie was al snel onder de indruk van hem en hij kreeg meteen een rol toegewezen.

Populair

Laatste nieuws