Nathalie Meskens onthult de échte reden waarom ze in therapie ging showbizz
showbizz

Nathalie Meskens onthult de échte reden waarom ze in therapie ging

Nathalie Meskens onthult de échte reden waarom ze in therapie ging

Nathalie Meskens heeft het een lange tijd moeilijk gehad. Daarom ging ze in therapie en nu verklapt ze wat er juist aan de hand was.

Nathalie Meskens heeft het erg druk. Zo presenteert ze momenteel een nieuw seizoen van het tv-programma ‘Beste Kijkers’, maar tegelijkertijd werkt ze ook aan haar zangcarrière. Deze zomer bracht ze haar eerste nummer uit. Echter moet ze oppassen dat ze niet teveel hooi op haar vork neemt.

Zo heeft ze een periode gehad waarin ze constant aan het werken was. “Zeker in de periode van mijn scheiding. Toen zakte de grond even van onder mijn voeten weg”, bekent ze aan Primo. Toen moest de presentatrice in therapie om haar te laten begeleiden, want ze was niet goed bezig.

“Ik was echt op zoek naar ‘hoe moet ik het anders doen?’”, vertelt Nathalie. Toen heeft ze beseft dat het leven niet alleen om werken draait. Zo heeft ze geleerd tijd te maken voor simpele dingen en dat besef is nog groter geworden sinds ze kinderen heeft. “Ik ben geen mama geworden om 7 op 7, 16 uur per dag te werken”, besluit Nathalie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws