-->

Nuria uit 'Blind Getrouwd' erg kritisch over huwelijk met Stijn: "Ik wil léven”

Nuria uit 'Blind Getrouwd' erg kritisch over huwelijk met Stijn:
Donderdag 13 Oktober 2022 - 12:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Nuria en Stijn kennen we nog van hun deelname aan ‘Blind Getrouwd’. 7 jaar later is Nuria nu erg kritisch over hun relatie.

Ondertussen zijn Nuria en Stijn al 7 jaar getrouwd en hebben ze 2 kindjes. Nuria is nog steeds dolgelukkig met Stijn, maar ze voelt de 'seven-year itch' wel. “Afgelopen zomer vielen er op vakantie veel woorden en de weken daarna waren ook heftig”, bekent ze aan Story.

Nuria combineerde haar studies met haar job en dat zorgde voor veel stress. “Intussen genieten we weer van elkaars gezelschap”, zegt ze al lachend. Toch zal ze haar 35ste verjaardag niet met haar man vieren, want ze gaat op weekend met 2 vriendinnen in Nederland. “Ik wil de routine in ons huwelijk doorbreken”, verklapt ze.

Nuria kwam tot het besef dat ze eigenlijk nooit iets voor zichzelf deed sinds ze mama is geworden. “Alsof je altijd moet klaarstaan voor je kinderen en man. Maar dat wil ik niet meer”, geeft ze toe. “Ik wil geen sleur meer, ik wil léven”, voegt Nuria er nog aan toe. Tijd voor verandering dus!

TAGS  I  Nuria Gilizintinova  I  Blind Getrouwd