-->

Zware tegenslag voor Jamie-Lee Six: "Dit komt niet meer goed”

Zware tegenslag voor Jamie-Lee Six:
Donderdag 13 Oktober 2022 - 17:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Er gaat slecht nieuws de ronde over Jamie-Lee Six. Ze zou een heel drastisch besluit hebben genomen.

Het gaat Jamie-Lee Six op professioneel vlak voor de wind. Zo werd ze bekend door haar verschijning in het tv-programma ‘D5R’, maar ze is nog populairder geworden door haar deelname aan ‘De Verraders’ en ‘BV Darts’. Bovendien is ze ook nog een succesvolle influencer. Echter gaat het niet zo goed met Jamie-Lee op vlak van de liefde.

TV-Familie meldt namelijk dat volgens een hardnekkig gerucht haar relatie voorbij is. Jamie-Lee Six was al even samen met Frank, maar hield hem voor een lange tijd uit de schijnwerpers. Toch deelde Jamie-Lee steeds meer foto’s van Frank op sociale media. Nu niet meer, want ze heeft alle kiekjes met hem verwijderd. 

Volgens de intimi die TV-Familie heeft gesproken heeft Jamie-Lee zelf een punt achter de relatie gezet, op een weinig elegante manier. De moeder van Jamie-Lee, die ook haar manager is, wil niets kwijt over de relatie van haar dochter. Volgens Frank is er nog niets definitief beslist, maar de entourage van Jamie-Lee is duidelijk: “Dit komt niet meer goed.”

TAGS  I  Jamie-Lee Six