Maxime Meiland moet haar grote droom abrupt opbergen: "Wij vertrekken" showbizz
showbizz

Maxime Meiland moet haar grote droom abrupt opbergen: "Wij vertrekken"

Maxime Meiland moet haar grote droom abrupt opbergen: "Wij vertrekken"

Het lijkt Maxime maar niet te lukken om haar grootste droom waar te maken. Daardoor neemt ze nu een moeilijke beslissing.

Maxime Meiland schittert momenteel opnieuw op tv in ‘Chateau Meiland’. In het programma krijgen we wat meer te zien van Maxime en haar gezinnetje. Naast haar televisiecarrière probeert Maxime het ook waar te maken als onderneemster. Echter blijkt dat niet zo eenvoudig te zijn, want Maxime krijgt tegenslag na tegenslag.

Haar eerste onderneming ‘Monciel’ draaide al snel uit op een flop. Ze werd er namelijk van beschuldigd kleding goedkoop in te kopen op ‘AliExpress’, om die later veel duurder door te verkopen. Daardoor stopte ze met ‘Monciel’ en niet veel later opende ze een nieuwe webshop ‘Villa Vito’. Ook deze shop met kinderkleding bleek niet succesvol te zijn.

Daardoor gooide Maxime uiteindelijk de handdoek in de ring en ze lijkt haar grote droom nu ook op te bergen. Zo staat haar kantoorpand nu te huur. “Wij vertrekken uit ons top kantoor in Noordwijkerhout”, schrijft Maxime op haar Instagramverhaal. “Ben jij nog opzoek naar een huurpand? Check de link”, voegt ze er nog aan toe.

Maxime Meiland moet haar grote droom abrupt opbergen: "Wij vertrekken"

Populair

Laatste nieuws