Joren uit 'Blind Getrouwd' is erg duidelijk over zijn vrouw: "Dat doet me pijn" showbizz
showbizz

Joren uit 'Blind Getrouwd' is erg duidelijk over zijn vrouw: "Dat doet me pijn"

Joren uit 'Blind Getrouwd' is erg duidelijk over zijn vrouw: "Dat doet me pijn"

Joren en Lien hebben het niet gemakkelijk in ‘Blind Getrouwd’. Nu spreekt Joren ook klare taal over zijn nieuwe vrouw.

Het is misschien wel het meest besproken moment uit het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’: Lien die haar man Joren buitensloot op huwelijksreis. Joren moest daardoor de nacht doorbrengen naast het zwembad. Ondanks dat de twee dat incidentje hebben uitgepraat, denken de kijkers daar toch anders over. Zij zijn op sociale media erg hard voor Lien.

De kritiek heeft ervoor gezorgd dat Lien even geen interviews meer wil geven, maar Joren wil het er wel nog over hebben. “De commentaren die ze nu over zich heen krijgt… Ik ben er voor Lien. Maar dat weet ze”, bekent Joren aan Dag Allemaal. Ook laat hij weten dat hij het niet meer moeilijk heeft met wat er gebeurd is in Turkije.

Bovendien neemt hij het zelfs op voor zijn nieuwe vrouw. “Ik vind dat dus heel erg voor haar, ze verdient dit niet”, vertelt Joren. Ook weet hij zelf niet goed hoe hij moet omgaan met de commentaar. “Het doet mij ook veel pijn als ik die lelijke verwijten over haar hoor. Om die reden heb ik trouwens Facebook van m’n telefoon gesmeten”, geeft hij toe.

Populair

Laatste nieuws