Koen Wauters klapt uit de biecht over Jens Dendoncker in 'The Masked Singer' showbizz
showbizz

Koen Wauters klapt uit de biecht over Jens Dendoncker in 'The Masked Singer'

Koen Wauters klapt uit de biecht over Jens Dendoncker in 'The Masked Singer'

Koen Wauters moet wat kwijt over ‘The Masked Singer’. Ook heeft hij een duidelijke mening over de nieuwe presentator Jens Dendoncker.

Koen Wauters is terug op tv te zien als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. Toch is het al even geleden dat Koen een eigen programma heeft gepresenteerd. “Ik werk al een hele tijd met enkele productiehuizen aan 3 of 4 verschillende dingen”, onthult hij in Dag Allemaal.

“Er zal in 2023 iets uit komen dat door iedereen enthousiast onthaald wordt, hoop ik”, zegt hij. Toch had hij graag nog een ander populair VTM-programma gepresenteerd, namelijk ‘The Masked Singer’. Hij geeft toe dat het een kolfje naar zijn hand zou zijn. “Maar mocht ik dat doen, zou het bijna evident zijn”, bekent hij.

Hij vindt het dus goed dat VTM verder heeft nagedacht over de nieuwe presentator. Binnenkort zal Jens Dendoncker die taak op zich nemen. “Op het eerste gezicht vond ik het een wat aparte keuze”, geeft Koen toe. “Maar Jens zat ook al in het speurdersteam en ik denk dat hij dat op zijn geheel eigen manier, guitige manier gaat doen”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws