Ella Leyers bezorgt jongere zus Olga verrassing van jewelste showbizz
showbizz

Ella Leyers bezorgt jongere zus Olga verrassing van jewelste

Ella Leyers bezorgt jongere zus Olga verrassing van jewelste

In ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ nam Bart Cannaerts het woensdag op tegen Danira Boukhriss Terkessidis en Olga Leyers. Hij ging de strijd aan voor het record aantal deelnames. Er stond dus heel wat op het spel voor hem.

Nog één aflevering moest Bart Cannaerts overleven om Ella Leyers’ achttien deelnames te evenaren. Hij kon het record al bijna voelen, maar hij greep er net naast. In een bloedstollende finale speelde Olga Leyers hem naar huis. Zo verdedigde ze de eer van de Leyers-clan.

Billie Leyers was in ieder geval van de partij om te supporteren voor haar zus. Ella Leyers opvallend genoeg niet. Zij was iets verderop bezig met de voorbereidingen van 'De Ideale Wereld’. “Ze kon er dus niet bij zijn”, zei Olga tijdens de uitzending. Maar toen het finalespel tussen Olga en Bart begon, was Ella zonder medeweten van haar zus wel al in de studio geraakt.

En die kon haar enthousiasme en trots niet verbergen toen Olga het spel won. “Meteen nadat de camera's stopten met draaien, is ze het decor in gelopen om me een knuffel te geven”, vertelt Olga in Het Laatste Nieuws. En terecht. Ze heeft dan ook heel wat aan haar kleine zus te danken. “Natuurlijk was ze blij", klinkt het.

Populair

Laatste nieuws