-->

Ouders Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' geven hun ongezouten mening

Ouders Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' geven hun ongezouten mening
Vrijdag 14 Oktober 2022 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Bij terugkomst van de huwelijksreis trakteren Jana en Christiaan hun ouders meteen op een heuse kaas-en-wijnavond in hun nieuwe stekje. Zo hebben ook zij eindelijk de tijd om hun schoonzoon- of dochter beter te leren kennen.

Hun mening steken ze dan ook niet onder stoelen of banken. Al vanaf de eerste minuut zijn zowel de ouders van Christiaan als die van Jana dolenthousiast. Volgens hen is het kersverse echtpaar voor elkaar gemaakt. Er vallen voorlopig alleen maar positieve woorden.

“Jullie zijn soms twee tegenpolen, dus jullie vullen elkaar aan. Dat is toch geweldig?”, merkt Christiaans papa op. De ouders zien duidelijk een match. “Wij zagen dat eigenlijk op het feest al”, klinkt het verder. Uiteindelijk moeten Christiaan en Jana het wel zelf uitzoeken, besluiten ze. Maar ook de tortelduifjes zien waarom ze aan elkaar gekoppeld zijn. En dat stemt alle ouders gelukkig.

“Ik vind het een keigoed koppeltje”, zegt Christiaans mama. “Ik hoop echt dat ze doorzetten en een van de koppels zijn die overleven.” Fingers crossed voor de ouders dus, want dat zou ook voor hen zo zijn voordelen hebben. De klik tussen de ouders is ook enorm goed. Daarom alleen al hoopt Christiaans papa dat het koppeltje getrouwd blijft.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana