Aster Nzeyimana spreekt klare taal in bijzijn van Lize Feryn: "Doe wat ik wil" showbizz
showbizz

Aster Nzeyimana spreekt klare taal in bijzijn van Lize Feryn: "Doe wat ik wil"

Aster Nzeyimana spreekt klare taal in bijzijn van Lize Feryn: "Doe wat ik wil"

Dinsdag is het filmfestival in Gent van start gegaan. Heel wat bekend volk, waaronder Aster Nzeyimana en Lize Feryn, waren van de partij. Op de rode loper kreeg Aster heel wat vragen over zijn toekomstplannen en daar geeft hij een niet mis te verstaan antwoord op.

Binnenkort presenteert Aster het dansprogramma ‘The Greatest Dancer’ samen met Siska Schoeters. Maar wat betekent zijn rol als presentator voor zijn carrière als sportjournalist? Die vraag brandde op iedereens lippen.

Op het filmfestival vertelt Aster aan Het Laatste Nieuws dat hij altijd voor sport wil blijven gaan. “Ik kan me niet inbeelden dat ik dat niet meer zou doen”, klinkt het. “Het is de rode draad in mijn carrière en in mijn leven”, voegt hij eraan toe. “Het gaat er altijd zijn, soms wat minder, soms wat meer. Maar het liefst zo veel mogelijk.”

Maar Aster beslist voortaan vooral te doen wat hij zelf wil. “Ik doe vooral waar ik zin in heb”, besluit hij. “Als ze bij Eén iets voorstellen, dan doe ik dat gewoon. Tenminste als ik het echt de moeite vind en als ik weet dat ik het ook effectief kan”, aldus Aster.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws