Joren uit 'Blind Getrouwd' voorspelt nu al grote valkuil tussen hem en Lien showbizz
showbizz

Joren uit 'Blind Getrouwd' voorspelt nu al grote valkuil tussen hem en Lien

Joren uit 'Blind Getrouwd' voorspelt nu al grote valkuil tussen hem en Lien

Deze week zagen we alle koppeltjes in ‘Blind Getrouwd’ bij elkaar intrekken. Behalve één: Lien en Joren. Lien was met vriendinnen op vrijgezellenweekend, dus Joren moest alleen hun nieuwe stekje inwijden.

Dat weekend stond namelijk al een hele tijd vast. Jammer, maar er zijn geen potten aan gebroken. “Dat was net góed voor ons”, meent Joren in Dag Allemaal. Lien miste haar familie en vrienden erg. "Ik vond het daarom zelfs niet slecht dat Lien dat weekend deed. Even ventileren bij de vriendinnen, die heel belangrijk zijn voor haar”, besluit hij.

Maar volgende aflevering is Lien gewoon weer van de partij. “Lien keek uit naar ’t samenwonen, we zagen dit als een nieuwe start en hadden er veel zin in”, vertelt Joren. Al zal dat volgens hem niet altijd even gemakkelijk zijn. “Onze agenda’s op elkaar afstemmen, wordt niet evident”, geeft hij toe.

Lien heeft namelijk haar eigen koffiebar en een druk sociaal leven. Ook Joren is een echte workaholic. “En ik ga graag naar ’t voetbal, ik speel padel, spreek graag af met vrienden”, gaat hij verder. Dat wordt een moeilijke puzzel, maar het kalf is nog niet verdronken. In tegenstelling tot vele anderen ziet Joren wel waarom hij aan Lien gekoppeld is. “Er is zeker voldoende om op verder te bouwen”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws