Karen Damen doet wel erg verrassende uitspraken over Bart De Pauw showbizz
showbizz

Karen Damen doet wel erg verrassende uitspraken over Bart De Pauw

Karen Damen doet wel erg verrassende uitspraken over Bart De Pauw

Bart De Pauw kreeg deze week een hard vonnis voorgeschoteld. De rechter heeft beslist dat de VRT hem géén schadevergoeding verschuldigd is. En dat kwam heel hard binnen bij Bart.

Bart De Pauw eiste samen met zijn gezin namelijk 13 miljoen euro schadevergoeding van de VRT omdat hij voorbarig aan de kant geschoven zou zijn na meldingen van grensoverschrijdend gedrag. Maar die werd door de rechter geweigerd. Bart daarentegen moet nu zélf een symbolische schadevergoeding van één euro betalen.

In 'De Tafel van Vier' polst Gert Verhulst naar Karen Damens mening daarover. "Ik heb er natuurlijk wel wat medelijden mee, omdat ik dat zo’n toffe gast vind", geeft ze toe. "Ik vind hem super en dan denk ik: allez, komaan", gaat Karen verder. "Maar je weet natuurlijk niet wat ervan waar is. Ik wil daar liever niet over nadenken, want ik was er niet bij."

Gert wijst Karen erop dat ze de afgelopen jaren toch uitgebreid verslag hebben gekregen van wat er gebeurd zou zijn. "Inderdaad, wat er gebeurd zóu zijn", benadrukt ze. "En wie wat hoe interpreteert." Daarom wil Karen er niet te veel verder over uitweiden. "Ik weet niet wat er precies gebeurd is. Ik vind dat heel moeilijk", klinkt het.

Populair

Laatste nieuws