K3'tjes Marthe en Julia verontwaardigd door gevolgen van Hannes zwangerschap showbizz
showbizz

K3'tjes Marthe en Julia verontwaardigd door gevolgen van Hannes zwangerschap

K3'tjes Marthe en Julia verontwaardigd door gevolgen van Hannes zwangerschap

Dat Hanne Verbruggen zwanger is, is geen nieuws meer. Over een kleine twee maanden verwacht het K3’tje haar eerste kindje. Toch staat ze voorlopig nog vol overgave op het podium.

Zolang haar lichaam het toelaat, blijft Hanne naast Marthe en Julia schitteren. Dat zou volgens Marthe geen probleem mogen zijn. Een zwangere Karen Damen en Kristel Verbeke deden het Hanne al voor. Maar volgen Marthe en Julia binnenkort zelf ook? Daar krijgen de twee K3’tjes in ieder geval genoeg vragen over.

"Ik vind het gek dat Julia en ik nu ook voortdurend de vraag krijgen of we een kindje plannen", zegt Marthe in Het Nieuwsblad. Hoewel ze enorm blij zijn voor Hanne, stuit die vraag hen toch vaak tegen de borst. "Dat is een heel persoonlijke vraag", vindt ze. Ook Julia mag eraan geloven. “Maar ik ben amper 20, ook voor mij het raar als mensen denken dat ik nu al aan een kind wil beginnen”, geeft ze toe.

“Mensen zien ons als een drie-eenheid”, legt Julia uit. Waar het ene K3’tje gaat, gaan de andere twee ook en als de een wat doet, volgen de andere. Zo werd Marthe zelf al rijkelijk gefeliciteerd met háár zwangerschap, terwijl daar helemaal niets van aan is. Wel gaven de meisjes op Radio2 eerder al aan dat ze net als Hanne een vurige kinderwens koesteren.

Populair

Laatste nieuws