-->

Zo gaat het écht tussen Rik Verheye en Ella Leyers: "Ik weet goed wat ik wil"

Zo gaat het écht tussen Rik Verheye en Ella Leyers:
Vrijdag 14 Oktober 2022 - 19:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Een goede maand geleden deden Ella Leyers en Rik Verheye het internet nog ontploffen toen ze met hun relatie naar buiten kwamen. Nu praat Rik voor het eerst openhartig over hun relatie.

In de zomer werden de tortelduifjes wel vaker kussend gespot, begin september maakten ze uiteindelijk hun relatie bekend. Rik en Ella vormen sindsdien een van de populairste koppels in de Vlaamse showbizzwereld. We zijn ondertussen een dikke maand later, maar Rik is nog steeds dolgelukkig. “Mijn relatie voelt zeer juist. Ik zit op een wolk”, geeft hij smoorverliefd toe in Het Nieuwsblad.

Toch blijft Rik tegelijk erg rationeel: hij weet wat hij echt wil en waar hij nood aan heeft. “Wat ik vooral verlang van een relatie? Dat is grenzeloos engagement, all-in gaan”, besluit hij. Samen een team vormen en elkaar alles kunnen zeggen. “En bij mijn lief heb ik dat gevonden”, bedenkt de acteur zich.

Maar daar stoppen zijn mooie woorden niet. “Het gaat vanzelf, zoals het hoort”, gaat Rik verder. Hoewel ze sterk op elkaar lijken, merkt hij - gelukkig maar - ook hier en daar enkele verschillen op. “Ik zie dat als een verrijking”, klinkt het. Het lijkt erop dat Rik alles heeft wat hij wilde. Hij heeft met Ella dus duidelijk het groot lot gewonnen.

TAGS  I  Ella Leyers  I  Rik Verheye