Peter Van de Veire verklapt meer over de Belgische inzending voor Eurosong 2023 showbizz
showbizz

Peter Van de Veire verklapt meer over de Belgische inzending voor Eurosong 2023

Peter Van de Veire verklapt meer over de Belgische inzending voor Eurosong 2023

Het is en blijft een veelbesproken thema: wie o wie zal ons land volgend jaar vertegenwoordigen op Eurosong 2023? Dat zullen enkele artiesten moeten uitvechten in de preselecties. Peter Van de Veire licht al een tipje van de sluier op.

In mei 2023 vindt het grote Eurovisiesongfestival plaats in Liverpool. Wie de Belgische inzending wordt, komen we binnenkort te weten in de voorrondes. VRT gaat via een wedstrijd op zoek naar de ideale kandidaat, met wie anders dan Peter Van de Veire als presentator.

Daarin zullen zeven Vlaamse artiesten de muzikale strijd aangaan. En dat doen ze met maar liefst twéé gloednieuwe nummers. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De VRT pakt het deze keer duidelijk groots aan. Het doel: België zal dit jaar koste wat het kost winnen.

Wie die zeven artiesten zijn, verklapt Peter nog niet. Maar het is slechts een kwestie van dagen voor we meer weten, meent Het Laatste Nieuws. Enkele namen die we al zeker mogen schrappen zijn: Niels Destadsbader, Natalia, Camille, Pommelien Thijs, Laura Tesoro, Berre en Clouseau. De inzending voor ons land wordt uiteindelijk midden februari gekozen.

Populair

Laatste nieuws