-->

Olga Leyers heeft heel wat te zeggen over schoonbroer Rik Verheye

Olga Leyers heeft heel wat te zeggen over schoonbroer Rik Verheye
Zaterdag 15 Oktober 2022 - 15:00   I   Foto: Photonews, Instagram   I   door Redactie

Het is inmiddels een dikke maand geleden dat Rik Verheye en Ella Leyers hun relatie bekendmaakten. Vlaanderen was in de wolken met dit nieuws. Maar hoe denkt kleine zus Olga over haar nieuwe schoonbroer?

Olga Leyers maakte deze week haar comeback in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Ze heeft ondertussen twee aflevering overleefd. Die twee passages waren op zijn minst gezegd opmerkelijk. Woensdag verdedigde en redde ze Ella’s record, donderdag zat ze met het liefje van haar zus in de uitzending. Olga als kandidate en Rik als jurylid weliswaar.

Gelukkig kunnen de twee het enorm goed met elkaar vinden. Olga toont zich heel tevreden met haar kersverse schoonbroer. “Of ik blij met hem ben? Ja, eigenlijk wel”, geeft ze eerlijk toe. “Ik was er ook echt bij toen het begon”, zegt het Leyers-zusje trots.

Olga is niet de enige van de Leyers-clan bij wie Rik Verheye in de smaak valt. Ook zus Billie Leyers liet zich eerder al positief uit over haar schoonbroer. Zo liet ze op Instagram al blijken dat ze uitkijkt naar Kerstmis. Dat wordt ongetwijfeld een gezellige boel.

TAGS  I  Olga Leyers  I  Ella Leyers  I  Rik Verheye