Nathalie Meskens verrast met nieuws over gezinsuitbreiding showbizz
showbizz

Nathalie Meskens verrast met nieuws over gezinsuitbreiding

Nathalie Meskens verrast met nieuws over gezinsuitbreiding

Nathalie Meskens is terug van weggeweest. We zien haar weer elke woensdag op de buis als presentatrice in ‘Beste Kijkers’. Daarnaast stort ze zich volledig op haar muzikale carrière. Maar het állerbelangrijkste is en blijft haar gezin.

Nathalie zet haar warme gezinnetje steeds op de eerste plaats. Zij en haar partner Nadim zijn trotse ouders van twee kindjes: dochtertje Lima van tweeënhalf jaar oud en zoontje Loé van één. “Onze thuis is de plek waar wij met ons vieren zijn”, zegt Nathalie in Primo.

Maar zullen ze binnenkort met z’n vijven zijn? Daar lijkt het niet op. Een derde kindje komt er niet. “Dat staat niet op de planning”, laat Nathalie weten. “De romanticus in mij zou graag ja antwoorden, maar de realist in mij zegt nee”, moet ze toegeven.

Nathalie wil dan ook geen onnodige risico’s nemen. “Ik ben per slot van rekening ook al 40”, klinkt het. Het is goed zoals het is, met haar twee toffe én gezonde schatten van kinderen. “Wat zeg ik: het is meer dan fantastisch zoals het nu is!”, aldus Nathalie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws