Bob uit 'Down the road' in diepe rouw na overlijden: "Kan er niet over praten" showbizz
showbizz

Bob uit 'Down the road' in diepe rouw na overlijden: "Kan er niet over praten"

Bob uit 'Down the road' in diepe rouw na overlijden: "Kan er niet over praten"

Bob uit ‘Down the road’ maakt niet bepaald een makkelijke periode door. Hij heeft onlangs een punt gezet achter zijn relatie van zes jaar, maar hij moet ook een groot verlies verwerken.

In de podcast ’22 Minuten Stomme Vragen!’ Van MNM werd Bob gevraagd naar de laatste keer dat hij gehuild heeft. En dat is nog niet zo lang geleden. Bob kreeg onlangs vreselijk nieuws te horen. “De moeder van mijn mama, mijn bomma, is overleden”, vertelt hij. “Dat heeft mij enorm geraakt”, moet hem van het hart.

Bob vindt het erg moeilijk om te beseffen dat zijn grootmoeder er niet meer is. Hij heeft het er dan ook liever niet over. “Ik kan er heel moeilijk over praten, want dan word ik enorm emotioneel”, geeft hij eerlijk toe. Al vindt hij het niet meer dan normaal om zijn gevoelens af en toe de vrije loop te laten.

De band die hij met zijn bomma koesterde, was dan ook enorm sterk. Zijn grootmoeder vergezelde Bob en zijn gezin vaak op reis. En daar houdt hij alleen maar prachtige herinneringen aan over. “Het was zo’n leuke vrouw”, klinkt het. Gelukkig vindt Bob ongetwijfeld steun bij zijn familie en nu ook bij zijn hechte vriendengroep uit ‘Down the road’.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws