-->

Bekend gezicht doet intrede in 'Lisa' en zorgt voor grote verrassing bij kijkers

Bekend gezicht doet intrede in 'Lisa' en zorgt voor grote verrassing bij kijkers
Vrijdag 14 Oktober 2022 - 11:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Heuglijk nieuws voor de trouwe kijkers van ‘Lisa’. Niet één, maar twee nieuwe personages maken hun opwachting in hun favoriete telenovelle. Een verrassing van formaat, want het zijn geen onbekenden.

Vanavond verwelkomt ‘Lisa’ een speciale gast: niemand minder dan Dorian Liveyns, de man van James Cooke. Hij neemt de rol van Gerben, het ex-vriendje van Gijs (Maarten Ketels) voor zijn rekening. Dat belooft heel wat spanningen op te leveren tussen Gijs en zijn partner Gert (Bert Verbeke).

Daarmee heeft Dorian meteen ook zijn allereerste rol in een tv-reeks te pakken. Daarvoor was hij vooral te zien in grote musicals als ‘Daens’, ’40-45’ en ‘Mamma Mia!’. In ‘Lisa’ zou hij een gastrol vertolken en dus geen vast deel uitmaken van de cast.

Maar maandag doet nog een nieuw gezicht haar intrede. Actrice Britt Hellinx, die eerder al een rolletje kreeg in ‘wtFOCK’ en ‘Thuis’, kruipt in de huid van Lily-Rose, de verwende dochter van een koppel diplomaten. Zij zou daarentegen wél een vast personage worden. “Ik kan het nog steeds niet vatten: ik sta op de set met mensen als Hilde De Baerdemaeker, naar wie ik al mijn hele leven opkijk. Ik zie het als een voorrecht”, zegt Britt in Het Belang van Limburg.

Bron: VTM

TAGS  I  Lisa  I  Dorian Liveyns  I  Britt Hellinx