Het Nederlandse koningspaar heeft erg triest nieuws over prinses Amalia Royalty
Royalty

Het Nederlandse koningspaar heeft erg triest nieuws over prinses Amalia

Het Nederlandse koningspaar heeft erg triest nieuws over prinses Amalia

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima geven een update over prinses Amalia. Het is duidelijk dat het koningspaar het heel moeilijk heeft.

Nog geen 6 weken geleden begon prinses Amalia aan haar studententijd in Amsterdam. Echter werd er snel roet in het eten gegooid, want kopstukken van de mocromaffia zouden het op haar gemunt hebben. Zo werd er gesproken over een mogelijke ontvoering of aanslag.

Hoe concreet die dreiging echt is, wordt nog steeds onderzocht. Ondertussen zijn de beveilingsmaatregelen wel flink opgeschroefd en dat betekent ook dat Amalia niet meer in haar studentenhuis in Amsterdam woont. Ze woont terug in het paleis bij haar ouders en haar leven is momenteel erg beperkt.

De ouders van de kroonprinses zijn momenteel op staatsbezoek in Zweden en daar hebben ze kort gereageerd op de situatie. “Het heeft enorme consequenties voor haar. Ze kan niet echt naar buiten en dat is heel moeilijk voor haar”, zegt koningin Máxima. “Het is echt heel zwaar”, voegt koning Willem-Alexander toe.

Populair

Laatste nieuws