-->

Na Nicole krijgt nu ook Hugo vreselijk nieuws over gezondheid: "Gaat niet goed"

Na Nicole krijgt nu ook Hugo vreselijk nieuws over gezondheid:
Zaterdag 15 Oktober 2022 - 17:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Nicole en Hugo krijgen tegenslag na tegenslag te verwerken. Eerder werd bij Nicole de ziekte van Alzheimer vastgesteld, maar nu sukkelt ook Hugo serieus met zijn gezondheid.

Hugo staat tegenwoordig zonder zijn Nicole op de planken. Hij schittert momenteel in ‘Het Spook van de Operette’. Gelukkig is zijn wederhelft wel steeds van de partij. De twee zijn namelijk gewend om álles samen te doen. En aangezien Nicoles toestand snel achteruitgaat, willen ze nog van elk moment genieten. Hugo focust zich volledig op zijn vrouw, maar laat zijn eigen gezondheid daardoor wat in de steek.

De zanger kampt met een vergrote prostaat. “Dat gaat niet goed”, geeft hij eerlijk toe in Primo. Maar behalve dat zijn prostaat helemaal niet goed is, is hij gelukkig wel gezond. “Het is niet kwaadaardig”, gaat hij verder. Maar het probleem zit wel in de familie. Zijn vader kreeg namelijk prostaatkanker. “De kans dat ik het ooit krijg, is dus groot”, klinkt het.

Toch staat Nicole voor hem op de eerste plaats. “Dat van haar is belangrijker”, vindt Hugo. “Ik kan mezelf nu niet op het voorplan plaatsen. Ik moet er zijn voor Nicole. En zij is er, in de mate van het mogelijke, ook voor mij”, aldus Hugo. “We doen voort… We moeten voortdoen”, besluit hij.

TAGS  I  Nicole Josy  I  Hugo Sigal