Na harde kritiek van de kijker vuurt Joren uit 'Blind Getrouwd' terug showbizz
showbizz

Na harde kritiek van de kijker vuurt Joren uit 'Blind Getrouwd' terug

Na harde kritiek van de kijker vuurt Joren uit 'Blind Getrouwd' terug

Joren en Lien kennen heel wat ups en downs, meer dan de andere koppels. Veel kijkers hebben er dan ook geen goed oog in en uiten heel wat kritiek op het stel. Joren wil alle misverstanden uit de weg gaan.

Volgens Joren zijn alle vooroordelen onterecht. "Je hebt toch ook gezien dat we in Turkije nog een laatste leuke avond hebben gehad, hé", valt hij met de deur in huis in Dag Allemaal. "We keerden met een positief gevoel terug”, klinkt het. Het koppel keek er erg naar uit om te gaan samenwonen. "Maar wij wisten ook dat we van alle koppels wellicht de moeilijkste start hebben gekend."

Waar Brecht en Dziubi bijvoorbeeld meteen erg fysiek waren met elkaar, heerst er tussen Joren en Lien een grotere afstand. Al mag de kijker hen niet aan de andere koppels spiegelen volgens Joren. “De twee andere koppels beleven ook ’n voorzichtige start”, wil hij kwijt. “We hebben heel wat afgeknuffeld, hoor, misschien is dat niet altijd in beeld gekomen”, voegt hij eraan toe. Montage lijkt blijkbaar veel te doen.

Volgens Joren is het kalf allesbehalve verdronken. Voor hem is het duidelijk waarom hij aan Lien gekoppeld werd. “Veel mensen zien dat blijkbaar niet, maar... ik val op verstandige vrouwen zoals Lien. Ze is goed gekleed, eet graag, drinkt graag een goed glas wijn, haar familie en vrienden zijn belangrijk”, legt hij uit. “Dat is zeker voldoende om op verder te bouwen. Schrijf ons dus echt nog niet af, hé”, besluit Joren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws