-->

Deze BV doet verdacht mysterieus over 'The Masked Singer': "Je maakt het erger"

Deze BV doet verdacht mysterieus over 'The Masked Singer':
Zondag 16 Oktober 2022 - 10:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Vanaf het voorjaar van 2023 is ‘The Masked Singer’ weer in alle huiskamers te zien. Wie in het derde seizoen allemaal in de pakken zal zitten, blijft natuurlijk nog één groot mysterie. Al is het speculeren al volop begonnen.

Bij meer en meer bekende Vlamingen wordt gepolst naar een eventuele deelname. Zo werden onder andere Laura Tesoro, Sam Gooris en Aaron Blommaert al aan de tand gevoeld. Nu mag ook Danira Boukhriss Terkessidis eraan geloven. Want dat Danira een aardig pakje kan zingen, bewees ze deze week opieuw in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'.

Tijdens de fotoronde moest ze hits uit de jaren 90 meezingen. "Indrukwekkende prestatie. Heel goed gezongen", merkte Erik Van Looy op. "Fantastisch! Ze zouden je zo vragen voor ‘The Masked Singer’.” Waarop het verdacht stil blijft bij Danira. Die kan haar grijns niet bedwingen. Bart en Erik trekken meteen hun conclusie.

Maar Danira houdt voet bij stuk. “Nee, nee. Ik was gewoon aan het nadenken... Nee. Ik ga dat...", gaat ze stuntelig verder. "Je bent het erger aan het maken, denk ik", klinkt het bij Gilles De Coster. "Nee, nee. Ik was gewoon aan het nadenken dat ik het jammer vond dat Shakira er niet bij was, want die kan ik ook goed nadoen", redt ze zich. Of Danira in een van de pakken kruipt, betwijfelen velen sterk. Vorig jaar dook haar naam namelijk te veel op tussen de hoofdverdachten voor de Robots.