Blind Audition in 'The Voice' krijgt erg verrassende wending: "Is dit een mop?" showbizz
showbizz

Blind Audition in 'The Voice' krijgt erg verrassende wending: "Is dit een mop?"

Blind Audition in 'The Voice' krijgt erg verrassende wending: "Is dit een mop?"

Gisterenavond konden we de nieuwste aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’ meepikken. Tijdens de Blind Auditions kwam weer heel wat talent over de vloer. Maar dan volgde een plottwist van jewelste.

Gisteren kregen we namelijk beelden te zien die vóór de opnames van ‘The Voice’ gemaakt zijn. Line, die te laat was om zich in te schrijven voor de Blind Auditions, mocht wel een klanktest komen afnemen. “Voor elke opnamedag komt er even iemand zingen op het podium, om alle technische zaken op punt te stellen”, vertelt ze in Het Nieuwsblad.

Maar wanneer Line op het podium verschijnt, weet ze niet wat haar overkomt. “Ik wist niet dat er publiek aanwezig zou zijn”, klinkt het. En toen er twee coaches voor haar draaiden en haar in hun team wilden, was ze al helemaal van haar melk. “Is dit een mopje”, vraagt ze meermaals aan de coaches. Maar nee hoor, haar sound-check draaide dus uit op een échte Blind Audition.

Koen Wauters stelt haar meteen gerust. “Over de toekomst van een potentieel grote artiest maken we geen grappen”, meent hij. En zo werd Line compleet onverwacht lid van Team Koen. Een droom die uitkomt. “Ik heb altijd de intentie gehad om mee te doen, maar ik had de stap om mezelf in te schrijven altijd uitgesteld. Ik denk dat deze manier ideaal was om alsnog mee te doen, anderen hebben het een beetje voor mij beslist”, geeft ze toe.

Populair

Laatste nieuws