Christiaan en Jana uit 'Blind Getrouwd' zien nog meer problemen: "Groot minpunt" showbizz
showbizz

Christiaan en Jana uit 'Blind Getrouwd' zien nog meer problemen: "Groot minpunt"

Christiaan en Jana uit 'Blind Getrouwd' zien nog meer problemen: "Groot minpunt"

Christiaan en Jana kenden een vliegende start, maar zijn toch al meermaals tegen de lamp gelopen. Toen Jana toegaf dat Christiaan niet haar type was, ontstond er een hevige discussie. Nu dat achter de rug is, merken ze een nieuw probleem op.

De koppels uit ‘Blind Getrouwd’ zijn zopas bij elkaar ingetrokken. Vijf weken zullen ze onder één dak leven. Christiaan en Jana wonen samen in Kontich. Mooi in het midden tussen Geel, waar Christiaan woont, en Lokeren, waar Jana’s thuis is. “Het is wel ver van huis, hé”, drukt Jana’s papa haar met de neus op de feiten.

Ze hebben niet alleen beiden een eigen huisje in hun thuisstad, ze werken er ook allebei. “De afstand is wel een dingetje natuurlijk”, moet Jana kwijt. “Ik woon en werk in Lokeren. Ik kan met mijn fiets naar het werk en sta er op tien minuten”, klinkt het. “Ik vind dat toch een minpunt”, moet haar papa van het hart.

De geschiedenis herhaalt zich. Hetzelfde probleem deed zich voor bij Candice en Marijn. Als dat maar goed afloopt. Maar het koppel heeft er een goed oog in. “Het is goed dat ze ons eerst laten samenhokken in Kontich. Als dat lukt, dan zoek je achteraf wel een oplossing”, besluit Jana. “Dat zal wennen zijn, maar alles went.’ Voor de liefde heb je natuurlijk wel het een en ander over.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws