Tom Waes verlaat België en trekt naar verre oorden: "Stond op mijn bucketlist" showbizz
showbizz

Tom Waes verlaat België en trekt naar verre oorden: "Stond op mijn bucketlist"

Tom Waes verlaat België en trekt naar verre oorden: "Stond op mijn bucketlist"

Er zijn nog maar weinig hoeken van de wereld die Tom Waes nog niet gezien heeft. Toch staat er nog heel wat op zijn bukcetlist en daar maakt hij nu werk van.

Volgende week gaat het nieuwe seizoen van ‘Reizen Waes’ van start. En wie denkt dat Tom al alle plekken op deze planeet heeft bezocht, zit er ver naast. Nadat hij tijdens de lockdown noodgedwongen door Vlaanderen en Nederland moest trekken, besluit de presentator in de nieuwe afleveringen opnieuw enkele wereldsteden te verkennen.

Deze keer zijn India, Kenia, Brazilië en de Verenigde Arabische Emiraten aan de beurt. Zijn rondreis begint in Mumbai en eindigt in Dubai. Tussendoor passeert Tom ook langs Nairobi en São Paulo. “Ik vond het belangrijk om mijn reis langs belangrijke wereldsteden verder te zetten”, vertelt de presentator in Het Belang van Limburg.

“Er stonden nog enkele plekken op mijn verlanglijst”, legt Tom uit. In India was hij met ‘Reizen Waes’ bijvoorbeeld nog nooit geraakt. “In Nairobi zag ik de toekomst van grote, Afrikaanse steden en São Paulo, het onbekendere broertje van Rio de Janeiro, verraste me enorm”, gaat hij verder. Ook Dubai wist hem compleet te verbluffen. Meer daarover zie je vanaf 24 oktober op de buis.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws