An Swartenbroekx moet plots terugkeren uit Spanje, Niels Destadsbader reageert showbizz
showbizz

An Swartenbroekx moet plots terugkeren uit Spanje, Niels Destadsbader reageert

An Swartenbroekx moet plots terugkeren uit Spanje, Niels Destadsbader reageert

An Swartenbroekx verhuisde een tijdje geleden met haar man Guido naar warmere oorden. Samen kochten ze een huis in Andalusië en maken ze hun Spaanse droom waar. Maar voor een speciale gelegenheid reisde de actrice snel weer af naar België.

An Swartenbroekx heeft twee kinderen uit een vorig huwelijk: Tom (24) en Yara (22). Zij zijn in België gebleven om hun studies verder te zetten. Yara heeft sinds deze week haar tweede diploma op zak. Speciaal voor haar dochter was de ‘F.C. De Kampioenen’-actrice even terug in het land.

An is dan ook apetrots en deelt op Instagram een prachtige foto van hun tweetjes op Yara’s proclamatie. “Hoedje af voor Yara: tweede diploma op zak. You rock, girl”, schrijft de actrice bij de foto. Wat haar tweede diploma precies inhoudt, is niet bekend. Wel weten we dat ze al haar diploma van communicatiemanagement op zak heeft.

Moeder en dochter krijgen natuurlijk heel wat felicitaties onder de foto. “Proficiat met je diploma”, “Goed gewerkt, gefeliciteerd” en “Beiden wijs en knap”, luidt het in de reacties. Ook goede vriend en ‘F.C. De Kampioenen’-collega Niels Destadsbader wil wat kwijt. “Proficiat, toppertje” schrijft hij met een hartje onder de foto. Ondertussen is An terug in het warme Spanje.

Populair

Laatste nieuws