Nieuwe tattoo van Lotte Vanwezemael lokt heel wat commentaar uit showbizz
showbizz

Nieuwe tattoo van Lotte Vanwezemael lokt heel wat commentaar uit

Nieuwe tattoo van Lotte Vanwezemael lokt heel wat commentaar uit

Mooie kiekjes van jezelf op je socials delen, het is Lotte Vanwezemael niet vreemd. Haar volgers overladen haar steeds met complimenten. Maar ook op haar nieuwste foto komt een heleboel commentaar.

Op Instagram zien we Lotte poseren met ontblote schouder. Dat doet ze niet zomaar. Ze laat haar volgers haar gloednieuwe tattoo zien. Ze liet een groot boeket bloemen op haar rechterschouderblad zetten. Met het resultaat lijkt de seksuologe in ieder geval heel tevreden.

Haar nieuwste tattoo heeft dan ook een heel bijzondere betekenis voor haar. Lotte liet hem namelijk zetten voor haar familie, die enorm veel voor haar betekent en er door dik en dun voor haar zal zijn. “My family has got my back”, schrijft ze onder de foto. “Mooie tattoo heb je laten zetten”, “Staat je echt mooi” en “Prachtig”, vinden haar volgers. “Alleen al het verhaal erachter is mooi”, meent iemand.

Dit is niet Lottes eerste tattoo. Ze heeft in ieder geval nog twee zichtbare tekeningen op haar lichaam: pijltjes op de zijkant van haar arm en grote rozen op haar zij, die doorlopen tot op haar bil.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws