Leen Dendievel en Udo klaar voor volgende grote stap: "Nieuw tijdperk" showbizz
showbizz

Leen Dendievel en Udo klaar voor volgende grote stap: "Nieuw tijdperk"

Leen Dendievel en Udo klaar voor volgende grote stap: "Nieuw tijdperk"

Leen Dendievel en Udo Mechels zijn al bijna 9 jaar gelukkig samen. In 2018 stapten ze in het grootste geheim in het huwelijksbootje. Vier jaar later zijn ze toe aan een volgende grote stap.

Leen en Udo verkopen hun huisje dicht bij de stad Antwerpen waar ze lief en leed gedeeld hebben. Maar nu is het tijd voor iets nieuws. “Een nieuw tijdperk is aangebroken”, schrijft de actrice en schrijfster op Instagram. Met enkele foto's geeft ze een inkijk in hun nederige stulpje, als soort van rondleiding voor de geïnteresseerden.

Woonkamer, slaapkamer, badkamer, een rommelige dressing… Ze passeren allemaal de revue. Wellicht is het koppeltje nu op zoek naar iets groters. Op Instagram verklapt Leen dat haar man, zanger Udo, meer ruimte nodig heeft om luidkeels muziek te kunnen maken. Maar ook Leen zelf heeft behoefte aan een eigen kamer, eentje om in alle rust te kunnen schrijven.

Leens volgers zijn in ieder geval enthousiast over haar huisje. “Prachtig huis” en “Heel mooi”, laten ze weten. “Veel succes” en “Alle geluk in jullie nieuwe stekje”, wensen haar volgers haar nog toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws