Siska Schoeters onthult sappige details over de liefde: "Zomer van mijn leven" showbizz
showbizz

Siska Schoeters onthult sappige details over de liefde: "Zomer van mijn leven"

Siska Schoeters onthult sappige details over de liefde: "Zomer van mijn leven"

Vanaf volgende week zien we Siska Schoeters weer elke woensdag in ‘Durf te vragen’ op Eén, een programma waarin ze gevoelige thema's bespreekbaar maakt. Maar eerst is het tijd om Siska zelf eens aan de tand te voelen. Over haar liefdesleven.

Tot eind vorig jaar vormden radiomakers Siska Schoeters en Tomas De Soete een droomkoppel. Hun breuk raasde als een schokgolf door Vlaanderen. De twee leerden elkaar kennen bij Studio Brussel en waren 14 jaar samen. Ze zijn ook trotse ouders van twee kinderen. Siska is ondertussen een jaar single. “Maar ik ben meer dan gelukkig met de plek waar ik ben aangekomen”, geeft ze toe in Het Nieuwsblad.

De keuze tussen eeuwig single blijven of een koppeltje vormen dat de hele tijd samenklit, is dan ook snel gemaakt. “Doe maar single! Ik ben een very happy single op dit moment. Ik heb de zomer van mijn leven gehad”, bekent ze. En daar had ze ook nood aan, want “ik ben in mijn leven van de ene lange relatie naar de andere gegaan”, klinkt het.

Voorlopig is er nog geen nieuwe man in het leven van Siska en dat vindt ze meer dan oké. “Sinds ik er vrede mee heb, voel ik dat ik goed alleen kan zijn”, gaat ze verder. Nu kan Siska namelijk doen en laten wat ze maar wil. En daar geniet ze met volle teugen van. “Als de kinderen er niet zijn, leef ik ook als een student”, onthult ze. “Ik zal het op een dag misschien beu zijn, maar ik vind dat even heel plezant.”

Populair

Laatste nieuws