Christophe uit 'Blind Getrouwd' shockeert: "In goede verstandhouding uit elkaar" showbizz
showbizz

Christophe uit 'Blind Getrouwd' shockeert: "In goede verstandhouding uit elkaar"

Christophe uit 'Blind Getrouwd' shockeert: "In goede verstandhouding uit elkaar"

Christophe Ramont heeft groot nieuws, want hij begint aan een nieuw hoofdstuk. Daar vertelt hij meer over op zijn Instagrampagina.

Christophe Ramont kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Toen trouwde hij met Nick, maar de twee besloten toch om niet verder te gaan met elkaar na het experiment. Op zijn Instagram verklapt Christophe nu dat hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven gaat beginnen, want hij heeft een drastische beslissing genomen.

Hij kondigt namelijk aan dat hij zijn ontslag heeft ingediend. “Ik heb de deur van consultancy achter mij toegetrokken”, bekent hij. “We gaan in goede verstandhouding uit elkaar. De afgelopen maanden moest ik jammer genoeg tot het besef komen dat het werk dat op mij lag te wachten mij niet meer/voldoende motiveerde”, legt hij uit.

Christophe onthult ook dat dit een beetje voelt als falen. “Was blijven hangen dan een betere oplossing geweest? Absoluut niet. Dus ben ik heel blij dat ik de stap gezet heb”, klinkt het. Wat Christophe nu gaat doen is nog niet duidelijk, want hij lost zelf nog niets over een nieuwe job. Zijn volgers wensen hem alvast veel succes toe.

Populair

Laatste nieuws