Verschrikkelijk slecht nieuws over Paul Severs Buitenland
Buitenland

Verschrikkelijk slecht nieuws over Paul Severs

Verschrikkelijk slecht nieuws over Paul Severs

Er is bijzonder slecht nieuws over Paul Severs. "De dokters zeggen dat de situatie uitzichtloos is", laat zijn zoon Christophe Severs weten.

"Mijn vader is niet meer bij bewustzijn en de dokters moeten al dagenlang morfine toedienen omdat ze merken dat hij veel pijn heeft. De complicaties blijven zich opstapelen (...), het is een vicieuze cirkel die we niet meer kunnen doorbreken. Alleen ademhalen lukt ook niet meer en de artsen vrezen bovendien voor een longaandoening", vertelt Christophe op Facebook.

“De dokters hebben ons verteld dat de kleine reacties die we zagen, geen echte reacties zijn. Het zijn eerder reflexen. Misschien wilden we gewoon niet inzien dat hij niet echt reageerde. Op de beelden van de hersenen is ook duidelijk dat de bloedklonters te veel schade hebben aangericht. En dan zou mijn pa ook nog moeten worden geopereerd aan zijn hart, wat helemaal niet kan. Daarvoor is hij te zwak en de situatie te kritiek”, aldus Christophe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws