Sven De Ridder aangeslagen door tragisch overlijden: "Rust zacht, vriend" showbizz
showbizz

Sven De Ridder aangeslagen door tragisch overlijden: "Rust zacht, vriend"

Sven De Ridder aangeslagen door tragisch overlijden: "Rust zacht, vriend"

Sven De Ridder is in diepe rouw. De acteur moest helaas afscheid nemen van een goede vriend en bekend gezicht in ons land.

Belgisch regisseur en mediafiguur Julien Vrebos is vrijdag helaas overleden op zijn 75ste. Blijkbaar was hij al een tijdje ziek, maar meer is er niet bekend over zijn doodsoorzaak. Hij was ook een goede vriend van acteur Sven De Ridder. Op Instagram neemt die even de tijd om Julien te herdenken. “R.I.P., mon ami”, schrijft hij. “De gulle lach was altijd jouw compagnon”, klinkt het.

Een gulle lach, uitgesproken grijs kapsel én bekende snor: zo kon je Julien herkennen. Maar hij raakte vooral bekend door zijn film ‘Le Bal Masqué’ uit 1998 over de Bende van Nijvel. Het is een van de weinige Vlaamse films die nu nergens meer terug te vinden is, ook de trailer niet. Sven was eerst zelfs van plan om mee te spelen in de film van zijn vriend. De twee kenden elkaar dus al heel lang.

Dat Sven erg aangedaan is van Juliens overlijden, is dan ook niet vreemd. Gelukkig steken zijn volgers hem een hart onder de riem. “Veel sterkte gewenst”, “Prachtige mens”, “Was zo’n leuke man” en “Rust zacht”, luidt het in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws