-->

Bart Cannaerts doet straffe onthulling over Gert Verhulst: "Niemand wist dit"

Bart Cannaerts doet straffe onthulling over Gert Verhulst:
Dinsdag 18 Oktober 2022 - 08:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Bart Cannaerts leek onverwoestbaar in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’, maar greep vorige week nét naast Ella Leyers’ record. Maar dat is niet de enige kans die hij onlangs aan zich zag voorbijgaan.

Bart Cannaerts was tot vorige week bijna dagelijks op het scherm te zien. We leerden hem in 'De Allerslimste Mens' beter en beter kennen. Maar er is één iets opmerkelijks dat we nog niet van hem wisten. "Er is iets wat heel weinig mensen weten", onthult hij in Supercontents YouTube-show 'Vrienden worden met'. "Om niet te zeggen: alleen mijn lief wist het."

Bart heeft afgelopen zomer auditie gedaan voor een musical. Een kant die we dus helemaal niet van hem gewoon zijn. Het gaat om 'Les Misérables’, de musical die Studio 100 in het najaar van volgend jaar wil brengen. Maar de rol heeft hij helaas niet te pakken gekregen. "Het was vocaal niet sterk genoeg”, legt Bart uit.

Studio 100 had hem nochtans zelf gevraagd om auditie te komen doen. “En ik vond het een te grappige vraag om het niet te doen”, bedenkt Bart zich. Maar toch was het een pijnlijke ervaring. Een veel te grote ruimte met twee juryleden en een lied van 5 minuten lang. "Je geeft alles en hoopt op applaus", klinkt het. Maar hij kreeg een gênante stilte in de plaats. "Jij had nog een nummer voorbereid?", was het enige wat ze hem vroegen. Om daarna het deksel op de neus te krijgen.

TAGS  I  Bart Cannaerts  I  Gert Verhulst  I  Studio 100