-->

Ianthe Tavernier speelt haar troeven uit in heel strak setje: "Mooie rondingen"

Ianthe Tavernier speelt haar troeven uit in heel strak setje:
Dinsdag 18 Oktober 2022 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Ianthe Tavernier blikt terug op een geslaagde vakantie. Ze laat de temperatuur nog wat stijgen met enkele foto’s waarop ze een bijzondere outfit draagt.

Ianthe Tavernier is vooral bekend geworden door haar rol als Floor Lommelen in het tv-programma ‘De Buurtpolitie’. Daarnaast nam ze ook deel aan ‘Dancing with the Stars’ en speelde ze onder meer in de musical ‘Daens’. Naast acteren, zingen en dansen, is ze ook zeer actief op sociale media.

Ondertussen heeft Ianthe al meer dan 100.000 volgers op Instagram die maar al te graag enkele beelden van haar leven te zien krijgen. De afgelopen dagen genoot Ianthe van een deugddoende vakantie op Tenerife en daar heeft ze ook enkele kiekjes van geplaatst. Echter is er wel een bepaalde post die echt opvalt.

Zo deelt ze enkele plaatsjes van zichzelf bovenop een berg. Wat vooral de aandacht trekt, is haar outfit. Ianthe draagt namelijk een heel strak sportsetje en dat vinden haar volgers erg leuk om te zien. “Dit pakje zit als gegoten”, “Je staat met alles goed”, “Wauw”, “Babe”, “Leuk setje”, “Je straalt helemaal” en “Wat sta je scherp”, reageren ze onder meer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ianthe tavernier (@ianthetavernier)

TAGS  I  Ianthe Tavernier