Joren uit 'Blind Getrouwd' verklapt of hij nog wel wil samenwonen met Lien showbizz
showbizz

Joren uit 'Blind Getrouwd' verklapt of hij nog wel wil samenwonen met Lien

Joren uit 'Blind Getrouwd' verklapt of hij nog wel wil samenwonen met Lien

Het gaat nog steeds niet heel vlot tussen Joren en Lien in ‘Blind Getrouwd’. Nu onthult Joren of hij het nog ziet zitten om samen te wonen met Lien.

Kijkers denken dat het huwelijk van Joren en Lien weinig kans op slagen heeft dit seizoen, maar er zou wel eens een verrassende wending kunnen aankomen. Joren kijkt namelijk nog altijd zeer positief naar het experiment. “Dat ziet er eigenlijk echt nog heel goed uit”, verklapt hij aan Het Laatste Nieuws.

Ondanks het akkefietje tijdens de huwelijksreis, heeft hij nog steeds zin om samen te wonen met Lien. “Het voelt eigenlijk aan als een nieuwe start”, bekent hij. Ondanks dat de reis geen groot succes was, vindt Joren wel dat ze elkaar beter hebben leren kennen. “We hebben een hele goede basis om aan het nieuwe avontuur te beginnen”, klinkt het.

Volgens hem weten ze nu wat beter moet en waarop ze verder kunnen bouwen. Ook denkt hij dat Lien zich thuis beter zal voelen. “Lien gaat absoluut beter functioneren in haar normale habitat”, zegt Joren. “Eigenlijk ben ik misschien ook wel zo”, voegt hij toe.

Populair

Laatste nieuws