Laura Tesoro krijgt deksel op de neus van Koen Wauters en dat komt hard aan showbizz
showbizz

Laura Tesoro krijgt deksel op de neus van Koen Wauters en dat komt hard aan

Laura Tesoro krijgt deksel op de neus van Koen Wauters en dat komt hard aan

Afgelopen weekend ging de strijd in voor een plekje in ‘The Voice van Vlaanderen’ verder. Er is weer heel wat talent de revue gepasseerd. De teams van de coaches werden gretig aangevuld, maar dat geldt ook voor Team Laura.

Net als vorig jaar mag Laura Tesoro weer haar plaatsje als vijfde coach innemen, weliswaar in ‘The Voice Comeback Stage’. Daarin geeft de zangeres de talenten voor wie geen enkele coaches is gedraaid een tweede kans. Wat Laura allemaal uitspookt, daar hebben de andere coaches geen zich op. Koen Wauters beslist zijn collega dus even een bezoekje te brengen.

En ja hoor, een aantal kandidaten wisten al een plekje in Laura’s team te bemachtigen. Het grote voordeel is dat ze de audities niet enkel hoort, maar ook kan zien. Ook nam ze al enkele talenten mee bij wie ze verrast was dat geen enkele coach draaide. “Ik heb bijvoorbeeld iemand in mijn hoofd waarvan ik weet: die kan een performance geven en daar gaan jullie dan nog van schrikken”, probeert Laura Koen te intimideren. “Want jullie hebben dat nog niet gezien.”

Maar Koen drukt Laura meteen met haar neus op de feiten. “Even ter herinnering: vorig seizoen... je zat niet in de finale”, klinkt het. Pijnlijk, maar Laura laat zich niet doen. “Maar ik had wel goede liveshowacts", bedenkt ze zich. Ze is dan ook vastberaden dit jaar met de overwinning naar huis te gaan. "Ik heb nu al een goed team, hoor. Wacht maar”, laat ze weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws