Siska Schoeters doet boekje open over haar seksleven: "Ik leef als een student" showbizz
showbizz

Siska Schoeters doet boekje open over haar seksleven: "Ik leef als een student"

Siska Schoeters doet boekje open over haar seksleven: "Ik leef als een student"

Ongeveer een jaar geleden gingen Siska Schoeters en Tomas De Soete na 14 jaar uit elkaar. Een verrassing van formaat. Maar hoe gaat het er een jaar later met Siska's romances en seksleven aan toe?

Tot eind vorig jaar vormde Siska nog een koppel met Tomas. Hun breuk kwam na een relatie van 14 jaar als een grote shock. We zijn ondertussen een goed jaar later en Siska is nog steeds single. Happy single zelfs. Ze zou er niets aan willen veranderen. “Ik heb de zomer van mijn leven gehad”, onthult ze in Het Nieuwsblad.

Bovendien is Siska blij dat ze kan gaan en staan waar ze maar wil. “Als de kinderen er niet zijn, leef ik ook als een student”, biecht ze op. Voorlopig is een nieuwe relatie dus nog niet aan de orde. Maar mocht het ervan komen, vindt ze openlijk communiceren over seks en haar wildste fantasieën erg belangrijk.

“Om een goede seksuele relatie te hebben, moet je daar toch over praten?”, vindt Siska. Aftoetsen wat de ander leuk vindt en tot waar die wil gaan, vindt ze enorm belangrijk. Ze heeft dan ook geen moeite om het erover te hebben. Ook bij haar vriendinnen is ze een open boek. Al valt er nu niet veel te vertellen over haar avontuurtjes. “Niet dat zij alle details kennen van mijn seksleven. Er valt ook niet zoveel te kennen”, moet ze lachend toegeven.

Populair

Laatste nieuws