Na Meghan Markle spuwt personeel ook prins Harry uit: "Echte pestkoppen" showbizz
showbizz

Na Meghan Markle spuwt personeel ook prins Harry uit: "Echte pestkoppen"

Na Meghan Markle spuwt personeel ook prins Harry uit: "Echte pestkoppen"

Het nieuwe boek van royalty-expert Valentine Low doet heel wat stof opwaaien. Voormalige personeelsleden klappen uit de biecht over hoe het was om voor Harry en Meghan te werken. En die houden het niet proper.

“De slechtste werkgevers ooit”, klinkt het in het boek ‘Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown’. En dat is nog maar een begin. Eerder werden al fragmenten gepubliceerd over Meghan Markle. Daarin lazen we over haar terroriserende gedrag: personeel afblaffen, harde kritiek uiten en Harry manipuleren. “Een narcistische sociopaat”, doen ze er nu een schepje bovenop.

Maar ook Harry zelf wordt met de grond gelijk gemaakt. De personeelsleden zijn niet te spreken over de manier waarop ze behandeld werden. “Een koppige puber”, durven ze prins Harry ook te noemen. “Ze schaamden zich voor niets. Eigenlijk zijn het rasechte pestkoppen. Ze waren pas tevreden als je huilde”, moeten de personeelsleden kwijt.

De meesten bleven dan ook niet lang voor het koppel werken. Een echte nachtmerrie was het. “Iedereen huiverde als Meghan thuis was”, vertelt een oud-medewerker in het Amerikaanse blad Star. Zij draagt duidelijk de broek in huis. “Echt hallucinant.” En als iets niet in orde was, volgde een fikse uitbrander. “Harry was vooral lui en weigerde om de simpelste taken zelf te doen. Zelfs het toilet trok hij niet door”, klinkt het nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws