-->

Jiri uit 'Blind Getrouwd' is erg hard voor zijn vrouw Florence: "Dan haak ik af”

Jiri uit 'Blind Getrouwd' is erg hard voor zijn vrouw Florence:
Dinsdag 18 Oktober 2022 - 18:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Jiri heeft duidelijke woorden voor Florence in ‘Blind Getrouwd’. Hij laat weten wanneer het voor hem genoeg is geweest.

Twijfels nemen de bovenhand bij Florence en Jiri in “Blind Getrouwd’. Ondanks dat de twee het vanaf de start goed met elkaar konden vinden, gaat het niet meer zo goed sinds ze terugkeerden van hun huwelijksreis. Jiri laat nu weten dat hij niet echt weet hoe het verder moet. “Moet ik mezelf afremmen of mag ik mezelf zijn?”, zegt hij.

Een knuffel en een lief berichtje, dat vond Florence duidelijk te veel van het goede. “Ik liet hem weten dat ik het apprecieerde, maar in zijn berichten benoemde hij de dingen iets te veel”, bekent ze. Zo zei Jiri onder meer dat hij genoot van elke aanraking, waardoor ze volledig dichtklapte. Florence grapte toen dat ze hem niet meer ging vastnemen, maar dat schoot bij hem dan weer in het verkeerde keelgat.

Jiri denkt het gevoel te hebben dat Florence al weet hoe dit experiment gaat aflopen. Daarom was het hoog tijd dat hij ging praten met een van zijn vrienden. Hij spreekt dan ook erg klare taal, want Florence’s twijfels remmen hem af. “Florence is bang om zich open te stellen en om gekwetst te worden. Ik hoop dat het niet lang meer duurt tot ze zich openstelt naar mij, anders heb ik schrik dat ik ga afhaken”, klinkt het.

TAGS  I  Jiri en Florence  I  Blind Getrouwd