-->

Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' doen hun seksleven uit de doeken

Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' doen hun seksleven uit de doeken
Dinsdag 18 Oktober 2022 - 11:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het akkefietje van enkele weken geleden lijkt volledig vergeten. Tussen Jana en Christiaan gaat het steeds beter. Zo goed zelfs dat ze elkaar ook op fysiek vlakker vaker opzoeken. Het gaat er passioneel aan toe.

Jana en Christiaan weten hun romantisch avondje op de bank nog een tikkeltje gezelliger te maken. De eerste tongkus van dit seizoen een feit. En de passie spat van het scherm. Nu ze samenwonen ontdekken ze elkaar steeds meer. “We remmen het fysieke contact niet af en we zoeken elkaar steeds meer op”, biecht Christiaan op.

“Ik denk dat dit een goede basis is en de rest wel vanzelf komt”, zet Christiaan al glunderend. Tussen de lakens is voorlopig nog niets gebeurd. Maar dat zal wellicht niet lang meer duren. Beiden gaven aan dat ze klaar zijn voor die volgende stap. Relatietherapeut Wim Slabbinck moedigt dat alleen maar aan.

Meer nog, Wim verklapte dat hun seksuele nieuwsgierigheid een reden was waarom Jana en Christiaan aan elkaar gematcht werden. “Nu gaan we van elkaar verwachten dat we seksgoden zijn”, lacht Christiaan. Jana zei dan weer dat “het wachten is op het geschikte moment.” En dat komt er misschien sneller dan ze denken. In de preview voor volgende week horen we Christiaan al bekennen dat ze Wims goede raad hebben opgevolgd.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana