-->

Stijn en Nuria uit Blind Getrouwd haasten zich naar spoed met zoontje: "Courage"

Stijn en Nuria uit Blind Getrouwd haasten zich naar spoed met zoontje:
Dinsdag 18 Oktober 2022 - 12:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova kan je nog kennen van ‘Blind Getrouwd’. Zij zijn hét succesverhaal van de reeks. Zeven jaar later nog steeds getrouwd en twee kindjes rijker. Maar nu hebben ze slecht nieuws over hun zoontje.

Stijn en Nuria vierden onlangs hun zevende huwelijksverjaardag. In die zeven jaar werden ze al twee keer ouders. Met Théodore en Victor hebben ze twee schatten van zonen. Maar al dat jong geweld in huis, dat kan al eens verkeerd aflopen. Met Théodore, de jongste van de hoop, zijn Stijn en Nuria gisteren helaas op de spoeddienst van AZ Groeninge beland.

Dat deelt Stijn zelf mee op Instagram. "Eerste keer spoed... check", schrijft hij. We zien een beeld in het ziekenhuis waarop Théodore verslagen op een ziekenhuis bed zit. Zijn hoofd wordt verzorgd door een spoedarts, terwijl hij de handjes van zijn mama stevig vasthoudt.

Wat er precies gebeurd is, weten we niet. Maar wel dat hij een serieuze gabbe opgelopen had en nu twee draadjes rijker is. "Courage", "Hopelijk niet te veel pijn", "Veel beterschap" en "Hopelijk voor de kleine man is het niet te erg", luidt het in de opmerkingen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stijn Van Poucke (@stijn_van_poucke)