-->

Shockerende beelden van André Hazes: onder invloed tijdens 'Tien Om Te Zien'

Shockerende beelden van André Hazes: onder invloed tijdens 'Tien Om Te Zien'
Dinsdag 18 Oktober 2022 - 21:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Morgen laat André Hazes zijn langverwachte documentairereeks op de wereld los. Daar deelde hij nu al enkele beelden van. En die doen heel wat vragen oproepen.

In de documentaire ‘André Hazes’, vanaf morgen te zien op Videoland, geeft de zanger een blikje achter de schermen in zijn leven. We zien een bloedeerlijke André die het over de moeilijkste periode van zijn leven heeft. Hij vertelt onder andere openlijk over zijn verslaving aan alcohol en drugs. In de trailer krijgen we daar al een voorproefje van te zien.

Blijkbaar stond André Hazes regelmatig onder invloed op het podium. Dat biecht zijn ex-vrouw Monique Westenberg op in de trailer. “Ik zag dat hij onder invloed van drugs optredens gaf. Ik zie het meteen aan hem. Dat had hij in het verleden nog nooit gedaan”, klinkt het. Opvallend is dat tijdens die uitspraken van Monique beelden worden getoond van de Nederlander op het podium van ‘Tien Om Te Zien’.

Het gaat om een opname van vorige zomer, want het is alweer een hele tijd geleden dat André het podium nog opging. Na zijn ‘Tien Om Te Zien’-optreden laste hij namelijk een lange pauze in door zijn emotionele burn-out. Of Hazes tijdens het muziekprogramma effectief onder invloed zijn show gaf, is niet duidelijk.

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  Tien Om Te Zien