Olga Leyers slaat iedereen met verstomming: "Gewaagd dat ze geen broek draagt!” showbizz
showbizz

Olga Leyers slaat iedereen met verstomming: "Gewaagd dat ze geen broek draagt!”

Olga Leyers slaat iedereen met verstomming: "Gewaagd dat ze geen broek draagt!”

Olga Leyers kan er wat van. Ze trekt opnieuw een heel bijzondere outfit aan en daar krijgt ze al snel veel reacties op.

De deelname van Olga Leyers aan ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ deed al heel wat stof opwaaien. Zo deed ze er alles aan om het record van oudere zus Ella te verdedigen en Bart Cannaerts naar huis te spelen. Daar kreeg ze reeds veel kritiek op, maar de jongste dochter van Jan Leyers krijgt nu ook heel wat commentaar op iets anders.

Olga trok namelijk steeds heel unieke outfits aan naar ‘De Allerslimste Mens’, Zo droeg ze pas nog een wit bloesje dat weinig verhullend was en in haar laatste aflevering lijkt het alsof ze een deel van haar outfit is vergeten aan te trekken. “Gewaagd dat Olga geen broek draagt”, zei jurylid Jelle De Beule al snel.

Natuurlijk droeg Olga wel een (zeer korte) broek. Echter lijkt het alsof ze niets onder haar grote zwarte trui aanheeft, buiten roze laarzen die tot aan haar knieën komen. Olga deelt deze look nu ook op haar Instagrampagina en haar volgers zijn fan. “Pff, zo knap!”, “Schitterende outfit”, “Beauty” en “Lekker”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Populair

Laatste nieuws