James Cooke moet zijn man Dorian groot geheim opbiechten: “Ik wil me excuseren" showbizz
showbizz

James Cooke moet zijn man Dorian groot geheim opbiechten: “Ik wil me excuseren"

James Cooke moet zijn man Dorian groot geheim opbiechten: “Ik wil me excuseren"

In ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ maakt Pedro Elias per ongeluk een James’ grootste geheim bekend. Die heeft heel wat uit te leggen, in het bijzonder aan zijn man Dorian Liveyns.

James’ verhaal begint heel onschuldig. Twee jaren geleden ging hij met zijn moeder bij een hypnotiseur aankloppen. Ze gingen er allebei met hetzelfde doel naartoe: stoppen met roken. “Dat was echt afzetterij”, haalt James fel uit. De hypnosesessie heeft helemaal niets uitgehaald. Toch slaagden James en zijn mama erin op eigen houtje te stoppen.

Twee jaar lang kon James het al volhouden zonder sigaretten. Maar die tijden zijn voorbij. Wanneer medejurylid Pedro Elias in ‘De Allerslimste Mens’ een pakje sigaretten tevoorschijn tovert, moet James helaas opbiechten dat hij opnieuw begonnen is met roken.

James wilde het liever geheim houden, maar lang heeft hij het toch niet kunnen verzwijgen. “Ik wil me hiervoor excuseren bij mijn man. Hij vindt dat echt verschrikkelijk”, klinkt het. “Lieve Dorian, ik zal opnieuw stoppen”, belooft hij dan ook meteen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws