-->

Ongelooflijk: daarom verliezen Harry en Meghan zo'n 20 miljoen euro

Ongelooflijk: daarom verliezen Harry en Meghan zo'n 20 miljoen euro
Donderdag 20 Oktober 2022 - 12:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Prins Harry en Meghan Markle liggen in de clinch met streamingplatform Netflix. Nu heeft het koppel slecht nieuws te horen gekregen.

Sinds vorig jaar werken Harry en Meghan samen met Netflix aan een documentairereeks en daar zou het koppel bijna 20 miljoen euro voor krijgen. Ondanks dat de opnames al even aan de gang zijn, loopt de samenwerking nu erg stroef. Zo zou Netflix de documentaire, die normaal na het nieuwe seizoen van ‘The Crown’ zou uitkomen, nu zelfs willen uitstellen.

De reden daarvoor is dat de populaire Netflix-serie 'The Crown' momenteel erg onder vuur ligt. Zo zal in het vijfde seizoen van de reeks getoond worden hoe het juist misliep tussen Charles en prinses Diana. Critici vinden het wansmakelijk dat ze dat juist nu laten zien, net als Charles koning wordt. Bovendien zou het nieuwe seizoen van ‘The Crown’ heel wat onwaarheden bevatten.

De documentaire over Harry en Meghan zal misschien zelfs nooit op Netflix verschijnen. Het koppel was eerder al niet tevreden over de manier waarop hun verhaal verteld wordt. Na het overlijden van de Queen zouden ze namelijk verschillende uitspraken willen wijzigen. Netflix heeft daardoor dus besloten om de documentaire uit te stellen, maar het zou zo maar eens kunnen dat die nooit op het platform zal verschijnen.

TAGS  I  Prins Harry  I  Meghan Markle