Ward Kerremans heeft slecht nieuws voor kersverse vriendin Danira Boukhriss showbizz
showbizz

Ward Kerremans heeft slecht nieuws voor kersverse vriendin Danira Boukhriss

Ward Kerremans heeft slecht nieuws voor kersverse vriendin Danira Boukhriss

Een kleine twee weken geleden zond voor eens en altijd de geruchten over haar en Kobe Ilsen de wereld uit. De presentatrice heeft de liefde gevonden bij acteur Ward Kerremans. Maar zijn er nu al troubles in paradise?

Ward heeft in Nederland gestudeerd en ging na zijn studies vooral daar in het theater aan de slag. Ondertussen is hij ook in Vlaanderen doorgebroken. We zagen de acteur al schitteren in 'Grond' en 'Glad IJs' en momenteel ook in 'Billie vs. Benjamin' op VTM. Hij bleef wel in Amsterdam wonen, dicht bij de mama van zijn kindje.

Ward pendelt dus constant tussen België en Nederland. Niet alleen voor zijn werk, maar ook om zijn tijd te verdelen tussen zijn zoontje van vier en zijn kersverse vlam Danira. Daarmee komen de tortelduifjes nu al voor een serieus obstakel te staan. “Younes groeit op in Nederland, dat wil ik niet veranderen", zegt de acteur in Dag Allemaal.

"Ik zit heel veel in de auto en leef uit mijn koffer”, gaat Ward verder. Maar dat heeft hij ervoor over. “Ik doe het graag, het vaderschap is voor mij net als acteren een fulltimejob”, bekent hij. Verhuizen naar ons land om dichter bij Danira te zijn, zit er dus nog niet meteen in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws