Anouk Matton en Dimitri Vegas veroveren harten met beeldige foto van hun zoontje showbizz
showbizz

Anouk Matton en Dimitri Vegas veroveren harten met beeldige foto van hun zoontje

Anouk Matton en Dimitri Vegas veroveren harten met beeldige foto van hun zoontje

We kennen Anouk Matton en Dimitri Vegas natuurlijk allemaal als bekend dj-koppel. Zo’n vijf jaar geleden stapten ze in het huwelijksbootje en vorige zomer verwelkomden ze hun eerste kindje.

Sinds vorig jaar mogen Anouk en Dimitri zich naast topdj’s ook trotse ouders noemen van hun zoontje London. Ze vertoefden een hele tijd met z’n drietjes op Ibiza en hadden daar de tijd van hun leven. Ze komen er natuurlijk al jaar en dag komt en zijn er als het ware echte locals geworden.

“Bedankt Ibiza voor een geweldig seizoen vol prachtige herinneringen”, schrijft Anouk op Instagram. Daarbij deelt ze een beeldig plaatje van haarzelf met de twee belangrijkste mannen in haar leven: haar echtgenoot en hun schattige zoontje. En dit kiekje kan haar volgers wel bekoren.

“Het schattigste gezinnetje”, “Topfoto”, “Koester deze momenten” en “Wat een plaatje vol liefde en geluk”, klinkt het in de reacties. “London is helemaal zijn papa”, laat iemand weten. “Dankuwel, prachtige ouders, om ons zo’n geweldige kleinzoon te schenken. Dikke kus van ‘Mimi’”, reageert ook Anouks mama.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws